Reborn nukketarina- Suomeksi

Tässä reborn nukke Thomas, vähän mietteliään näköinen.

 

Reborn tarina alkoi eräänä keväisenä päivänä muutama vuosi sitten. Löysin sattumoisin oikean vauvan näköisiä nukkeja nettisivuilta enkä voinut uskoa silmiäni! Ne olivat toinen toistaan suloisempia. Ei kestänyt kauaakaan, ennenkuin olin reborn nukkekurssilla Suomessa , Salon kaupungissa. Siellä nukkemaakarit Eija ja Kristiina (rebornhaikara/haikaranlaulupuu) opettivat minulle Reborn tekniikan salaisuuksia. Siinä sitä sitten tultiin kotiin uuden pikku ´vauvelin´kanssa. Lapset kotona katsoivat ihmeissään moista vauvan näköistä nukkea! Olen sittemmin käynyt vähän lisäkursseja ja kehitellyt tekniikkaani pikku hiljaa.

Tämä on harrastus, johon ei pysty kyllästymään. Nukkeaihiot ostan ulkomailta. Vinyyliosat saavat ensin kyvyn, jonka jälkeen pääsen maalaamaan ihoa monessa eri kerroksessa. Käytän Real Effect värejä, jotka ovat vesiliukoisia mutta muodostavat kestävän pinnan kuivuessaan. Kaikki pikku rypyt ja kynnet saavat oman käsittelynsä. Myös vauvannäpyt ja verisuonet maalataan omille paikoilleen ja lopputulos on uskomattoman eläväisen ihon näköinen! Monet ovat luulleet reborn nukkejani vauvaksi!

 

Hiukset istutetaan miltei yksitellen, neulalla, ns. microrooting menetelmällä. Käytän vain  korkealuokkaista pehmeää mohairia. Hiusten istuttamiseen kuluu keskimäärin 40 tuntia, mutta tulos on vaivan väärtti!

Silmät ovat Lauschae kristallia ja uskomattoman eläväisen näköiset, niissä on ihan oikea ´katse´.

Reborn vauva täytetään  ja painotetaan vauvan tuntuiseksi. Käytän ainoastaan korkealuokkasia taitelijamateriaaleja nukeissani.

Jos olet kiinnostunut jostakin reborn nukesta kotisivuillani, lähetä viesti (mariannefa@hotmail.com) niin saat vauvelin tiedot ja hinnan. Teen myös reborn- nukkeja tilauksesta.

Hauskoja hetkiä kotisivuillani! Tervetuloa Rebon maailmaani!

Marianne